15. joulukuuta

joulu_suvisurlevif

Skippasin viime jouluna kuusen ja taidan tehdä tämän myös tänäkin vuonna. Jokainen nurkkamme on täynnä epämääräisiä nyssäköitä remontista johtuen, joten kuusi ei mahdu minnekään ja minusta tuntuu pahalta hankkia kuusi, koska haluan sen heti joulunpyhien jälkeen ulos ovesta. Muutaman katajanoksan laitoin tosin oven edessä oleviin isoihin kukkauurniin.

Hyasintteja en voi ohittaa, vaikka nenäni olisikin tyytyväisempi ilman niitä. Ne tuovat tuoksullaan oikeanlaisen fiiliksen, ja istunkin koneellani töissä hyasintti molemmilla puolilla, Spotifyn joulujazzlista raikaen.

Löysin kaupasta vielä edullisesti leikkohyasintteja, jotka tuovat tavallaan jo pienen pilkahduksen keväästä.

*

Starting to get into the Christmas spirit with hyacinths – both cut and bulb ones. There’s also some juniper branches in the large black flower pots in front of our front steps.

joulu1_suvisurlevif

joulu2_suvisurlevif

2 thoughts on “15. joulukuuta”

  1. Hyasinttien tuoksu on kyllä ihan olennainen osa joulua minullakin.

    Oli kiva huomata, että kirjoitat taas suomeksi! Jotenkin sun oma persoona tulee tekstistä paremmin esille. 🙂

    1. Hei Paula! Kiitos kommentistasi, olet kyllä oikeassa siinä, että persoona tulee paremmin esiin äidinkielessä. Jotenkin se tietynlainen vivahde häviää, kun joutuu kääntämään ajatusta vieraalle kielelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *